divendres, 13 de juny del 2008

EL DIRECTOR-GERENT DE L´ICS Sr.Francesc José Mª.Sánchez REPRIMEIX EL DRET DELS TREBALLADORS-ES DEL CENTRE CORPORATIU DE BALMES A SER INFORMATS PER LA COORDINADORA DEL PNS-ICS
El divendres 6 de juny, quatre menbres de la Coordinadora, van venir al centre corporatiu de l´ICS, on el Gerent te el seu despatx, al c/Balmés cantonada amb G.Via de Barcelona.
A l´entrada un segurata i el recepcionísta els van interceptar i els van preguntar que volien i on anaven. La resposta va ser que venien a informar als treballadors-es, sobre la campanya de signatures per demanar un increment de 500€ + de sou per al personal no sanitari de l´ICS, per recuperar el poder adquisitiu perdut en els darrers 10 anys (29%) etc.
El recepcionísta va dir que havia de consultar, si podiem fer aquesta activitat. La resposta del seu cap, el Gerent va ser que només podien entrar els sindicats de l´empresa (CC.OO,UGT,CATAC,MC,SATSE) i que no podien permetren´s entrar.
Els menbres de la Coordinadora van optar per defensar i prioritzar el dret dels administratius, aux.administratius a ser informats, pel que van decidir entrar pels despatxos de la planta baixa.
El segurata junt amb el recepcionísta els van perseguir i amenaçar amb avisar als mosso d´esquadra (els gossos d´en Saura i el Gerent de l´ICS). Va començar a pujar la tensió, doncs el porter-recepcionísta va trucar als "gossos" d´en Francesc José Maria. Quan les administratives de la planta baixa van veure l´actitut provocativa i persecució del segurata, els van demanar als menbres de la coordinadora que els deixessin fulls doncs els traballadors s´encarregarien de recollir les signatures i distribuir les enquestes.
Aleshores la Coordinadora pacificament va marxar. Com a administrativa de Balmes, només em queda denunciar al Sr-Francesc José Mª. pel seu tarannà reaccionari i feixista, al negar el dret que tenim al margé dels seus sindicats, -els de la empresa, que anys darrere anys, retallan els nostres sous i drets- a ser informats i a organitzar-nos de forma independent.

Animo a la Coordinadora a plantar cara aquests atacs antidemocratics de l´empresa i a seguir ferms en la defensa dels nostre dret a tenir un sou digne i la nostra dignitat, els traballadors-es de Balmes estem amb vosalters. NI UN PAS ENRERA!! ENDAVANT!!

Carme Coll i Mas